Services

Lease

De IVECO CAPITAL merknaam omvat 25 financiële dienstverleners in meer dan 14 verschillende landen, met meer dan 40.000 klanten wereldwijd. Het merk werkt samen met belangrijke internationale bankgroepen en stelt zijn financiële vaardigheden ten dienste van de transportwereld. Alle producten van IVECO CAPITAL werden speciaal ontworpen door experts met een heel grondige kennis van de transportwereld.

Deze producten zijn specifieke bedrijfsondersteunende oplossingen die bedoeld zijn voor iedereen die met onze producten werkt. De experts van IVECO CAPITAL bieden een financiële consultancydienst aan dealers en klanten. Een ieder die een nieuwe IVECO koopt kan op basis van financiële en fiscale behoeften uit een gamma van verschillende producten kiezen:

- Operationele leasing is bedoeld voor ondernemingen die een voertuig willen gebruiken zonder daarvoor een investering te hoeven doen die te zwaar op de balans weegt (het voertuig blijft immers eigendom van het leasingbedrijf).

- Financiële leasing is de oplossing voor een onderneming die eigenaar wil worden van het voertuig en die dat voertuig voor een langere tijd wil gebruiken.

Binnen Kwakernaak bedrijfswagens kan Jasper van Wijngaarden u alles vertellen over uw mogelijkheden om gebruik te maken van de diensten van IVECO CAPITAL.