Nieuws

Eerste nieuwe wagens van 2015 afgeleverd
Datum: 12-01-2015

De slagersloopbaan van Jan Gelderblom begint al op 11-jarige leeftijd, als hij na school gaat schoonmaken bij een slager in een naburig dorp. De liefde voor het vak is geboren en de slagersvakschool wordt doorlopen. In 1984, Jan is dan 21, neemt hij een slagerij in Baarn over. Tien jaar later is de eerste franchisewinkel en feit en anno nu is de groep flink uitgebreid.

Nog altijd is Jan een gedreven slager en ondernemer die met trots spreekt over alle slagers-ondernemers die dagelijks het gezicht zijn van de winkels en zorgdragen voor de bedrijfsvoering. Een hechte en fijne club van hardwerkende mensen die gaan voor ambacht en kwaliteit. En 1 ding hebben ze allemaal gemeen; de liefde voor het slagersvak.

Om de groei van het bedrijf aan te kunnen had Slagerij Gelderblom twee nieuwe bedrijfswagens nodig en die mochten wij hen leveren. Onze eerste levering van het nieuwe jaar bestond uit 2 New Dailys 40C15V met wielbasis 35202L H2. De gekoelde en geïsoleerde opbouw werd verzorgd door Carroseriefabriek Harderwijk.

We wensen de chauffeurs van Slagerij Gelderblom veel plezierige en veilige kilometers!

Eerste nieuwe wagens van 2015 afgeleverd