Nieuws

VACATURE: Chef Magazijn
Datum: 00-00-0000

Ben jij onze nieuwe magazijnmedewerker die veel meer doet dan alleen de werkzaamheden van een magazijnmedewerker? Als Chef Magazijn bij Kwakernaak Bedrijfswagens houd je je namelijk ook bezig met het inkopen van materialen, het beheren van de voorraad en het onderhouden van contact met klanten. Daarnaast ben je onmisbaar voor de opstart van de monteurs.

Waar ga je werken?
Kwakernaak Bedrijfswagens is een echt familiebedrijf dat is opgericht in 1923. Inmiddels wordt het bedrijf gerund door de vierde generatie. Het team bestaat uit een groep van vijftien collega’s en is een leuke mix van ervaren collega’s die er al heel lang werken en jong talent dat net de schoolbanken uitkomt. Een van de collega’s die al voor langere tijd in dienst is, is Leo. Leo is de huidige en zeer ervaren Chef Magazijn van Kwakernaak Bedrijfswagens. Benieuwd naar hoe Leo de functie ervaart? Bekijk dan de korte video. Kwakernaak Bedrijfswagens is op zoek naar een opvolger voor Leo die net zo hardwerkend, structureel en klantvriendelijk is. Aan een leermeester geen gebrek: in de eerste periode zal Leo je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen, waarna hij de functie volledig zal overdragen zodat hij kan gaan genieten van zijn pensioen.

Wat worden je werkzaamheden?
In het magazijn zorg je ervoor dat alles op orde is voor zowel de collega’s als voor de klant. Jij bent degene die zorgt voor een vliegende start van de monteurs. Zodra nieuwe materialen zijn geleverd, zorg jij ervoor dat de monteur er meteen mee aan de slag kan. ‘s Ochtends uiteraard, maar eigenlijk de hele dag door. Voor de klanten van Kwakernaak Bedrijfswagens ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om het selecteren van onderdelen. Of de onderdelen vanuit het magazijn of vanaf het internet moeten komen; jij zorgt ervoor dat het juiste onderdeel op de juiste plek terechtkomt.

Waar zijn we naar op zoek?

 • Talent of ervaring in bovengenoemde werkzaamheden
 • Interesse in trucks, specials of bestelwagens
 • Interesse in een afwisselende baan, waarin je uiteindelijk zelf je dag en werkzaamheden kunt inrichten en bepalen
 • Een gezellige toevoeging op ons team


Wat bieden wij jou:

 • Uitstekende werkomstandigheden
 • Salaris volgens het CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven
 • Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
  • Vrijdag patatdag
  • Jaarlijks personeelsuitje
  • Ontspannen en gezellige familiesfeer

Zie jij jezelf gedurende de dag schakelen tussen deze werkzaamheden? Ben jij degene aan wie Leo zijn functie met een gerust hart over kan dragen? Solliciteer dan nu! Stuur een mail met jouw motivatie naar info@kwakernaak-bedrijfswagens.nl of bel naar 0180-634057

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel ons dan gerust op of stuur een mailtje met je vragen. Ook dat kan naar 0180-634057 of info@kwakernaak-bedrijfswagens.nl