Nieuws

De toekomstplannen van IVECO
Datum: 20-12-2023

Het complete IVECO aanbod is voor het eerst in het bestaan volledig vernieuwd. Van buiten- tot binnenkant, met als doel om niet klaar te zijn voor de toekomst, maar om al in de toekomst te zijn. En wij laten je zien wat je allemaal mag verwachten.

“BE THE CHANGE”
IVECO presenteerde de nieuwe lijn tijdens het “BE THE CHANGE” evenement op 15 november in Barcelona waarin verandering centraal stond. De wereld staat voor grote veranderingen en uitdagingen en IVECO heeft de afgelopen vier jaar drastische maatregelen genomen om zich voor te bereiden op die uitdagingen. Allemaal gebaseerd op de wensen en behoeften van de IVECO klant, waarbij innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan. En staat, want na jaren van investeren, zien we nu de resultaten. Zoals de dedicated fabriek in Duitsland waar alleen elektrische voertuigen worden gemaakt, waarbij de volledig elektrische heavy-duty truck een van de paradepaardjes is.

Vernieuwingen in de volledige line-up
Voor de eerste keer in het bestaan van IVECO zijn alle modellen ‘onder handen genomen’. En niet zomaar, er is meer dan 1 miljard geïnvesteerd in deze operatie. Hierbij stonden vier thema’s centraal: Productiviteit, chauffeurservaring, duurzaamheid en verbinding (connectivity).

Bij IVECO draait alles om de werkzaamheden die de IVECO bestuurder uitvoert en om ervoor te zorgen dat de bestuurder comfortabeler en gemakkelijker kan werken. Dit zie je terug in een state-of-the-art motor voor het zware segment trucks, ergonomische aanpassingen voor de chauffeur en bijvoorbeeld Human-Machine Interface dat zorgt voor een sterkere onboard-techniek voor een veiligere rijervaring.

Nieuw logo
Veel veranderingen die niet alleen het komende jaar de vruchten zullen afwerpen, maar ook de jaren daarna. En om die nieuw ingeslagen weg beeldend te maken, presenteert IVECO ook een nieuw logo. Waarbij die verandering centraal duidelijk wordt gepresenteerd. Het logo in zwart, wat staat voor dynamiek en innovatie, waarbij een trotse combinatie wordt gemaakt met de historie van het merk; een flitsend licht van blauw wat het kruispunt vertegenwoordigd van de heritage van IVECO en de nieuwe energie(ke) toekomst.

En zoals Luca Sra, President van de Truck Business Unit van IVECO, zei: Het streven naar verandering is een fulltimebaan waar we de afgelopen vier jaar al onze middelen aan hebben besteed. In 2019 zijn we aan een nieuwe reis begonnen, waarbij we een diepgaande evolutie binnen IVECO hebben gerealiseerd door onze ogen op de klant gericht te houden en ons aanbod af te stemmen op hun behoeften, gedurende de hele levenscyclus van het voertuig en daarna.

De nieuwe IVECO bedrijfswagens in het echt zien? Neem gerust eens contact op met Jasper van Wijngaarden via 0180-634057.

De toekomstplannen van IVECO