Nieuws

DE EERSTE IVECO S-WAY 6X2 TREKKER VOOR BMN
Datum: 25-09-2020

AS440S51TX/P

WOW! Gisteren mochten we deze brute machine afleveren aan Baggerbedrijf Midden Nederland uit Oudewater!

BMN heeft voor haar werkzaamheden in midden Nederland gekozen voor een IVECO S-Way 6x2 AS440S51 met gestuurde en hefbare voorloopas. De IVECO is voorzien met een laag dak, hybride bumper (staal en kunststof) voor optimale levensduur in de bedrijfsomstandigheden van BMN, Full LED verlichting en een PTO voor de kiptrailer.

In eigen beheer hebben we deze “voorloper” voorzien van een Truck-line GmbH - LightFix Lightbar waarop wij 4 Hella verstralers met LED stadslicht en twee zwaailampen hebben gemonteerd, 2 flitsers achter de gril en 4 LED werk-/achteruitrijlampen.

De prachtige huisstijl is verzorgd door ASW Autoschade Waddinxveen, het voertuig kwam namelijk in het wit bij ons binnen, wat ons betreft is het een fantastisch mooi project geworden!
Baggerbedrijf Midden Nederland is een baggerbedrijf in de breedste zin van het woord. Ze houden zich onder meer bezig met stedelijk en landelijk baggerwerk, maar ook met rivieren en kanalen voor de beroepsvaart. Dat doen ze niet alleen in Nederland en België, maar ook over de grens in Duitsland en Groot-Brittannië. Voor BMN is er veel mogelijk, mede dankzij het eigen materieel wat ze bezitten. Deze IVECO S-Way is dus het schoolvoorbeeld van de wijze waarop BMN werkt, netjes, strak en met het mooiste materieel!

Wij zien er naar uit om dit huzarenstukje straks op de internationale wegen te bewonderen!

DE EERSTE IVECO S-WAY 6X2 TREKKER VOOR BMN