Nieuws

IVECO Used Plus, het merk dat gelijk staat aan kwaliteit en service.
Datum: 14-04-2014

Een goed alternatief voor een nieuwe IVECO bedrijfswagen, kunt u terugvinden in het aanbod van IVECO Used Plus. Hier vindt u een gestructureerd aanbod aan kwaliteitsvoertuigen, die direct leverbaar zijn en gepaard gaan met tal van financierings- en garantiemogelijkheden, die erkend worden door het officiële IVECO netwerk.
De voertuigen zijn beschikbaar bij IVECO Used Trucks of de IVECO dealers.

Het label IVECO Used Plus identificeert jonge tweedehands voertuigen met weinig kilometers op de teller, die aan grondige controles werden onderworpen. Zo kunnen we onze klanten een bedrijfszeker en uiterst betrouwbaar product leveren.


Bovendien kan de klant bij aankoop van een voertuig van maximaal 6 jaar oud, de Garantie IVECO Used Plus aanvragen bij de specialisten van IVECO Used Trucks of de erkende dealers. Wanneer u een IVECO Used Plus voertuig aankoopt, bent u verzekerd van de betrouwbaarheid van uw product, waar het voertuig vandaan komt en duidelijke en overzichtelijke documentatie.

De Garantie IVECO Used Plus dekt alle voornaamste componenten: motor, versnellingsbak, brug, ophanging, transmissie en behuizingen (versnellingsbak, waterpomp, radiator, turbo en injectoren). Ze is 6 tot 24 maanden geldig voor voertuigen van om het even welk merk. Om aan de IVECO Used Plus norm te voldoen en in perfecte staat van werking te zijn, worden de voertuigen die van de Garantie IVECO Used Plus genieten, aan de strengste controles onderworpen.

IVECO Used Plus, het merk dat gelijk staat aan kwaliteit en service.