Nieuws

Daily Tourys in de prijzen gevallen
Datum: 01-06-2017

Misschien heeft u het wel gezien, IVECO was de duurzame mobiliteitspartner van de G7-top in Taormina, onder het Italiaanse voorzitterschap. IVECO leverde dagelijks drie minibussen – twee aangedreven door aardgas en een elektrisch model – om de interne mobiliteit van de delegaties tijdens de G7-top te garanderen. 

Dat IVECO staat voor duurzaamheid en hun niet aflatende focus op innovatie en nieuwe technologieën, maakt het merk de ideale partner om nieuwe wegen te vinden naar meer innovatieve alternatieven voor duurzame mobiliteit: lage milieu-impact van voertuigen zonder af te doen aan de functionaliteit van de voertuigen.

Een van de voertuigen zetten we graag iets meer in het zonnetje, de Daily Tourys in de elektrische versie, vertegenwoordigt niet alleen de sterke aanwezigheid van IVECO in duurzame energie, maar ook de kwaliteit van het merk: Daily Tourys is zeer recent gekroond tot "Internationale Minibus van het Jaar 2017" door de jury van de prestigieuze Europese Internationale Bus & Coach of the Year Awards.

Dit "zero emissions" voertuig, in de volledig elektrische versie, is een 16-seater van 7.120 meter in lengte; perfect voor milieuvriendelijke, stille en comfortabele shuttle service. In vergelijking met de vorige generatie Daily Electric, heeft dit nieuwe model een bereik van maximaal 110 of 160 km (met respectievelijk 2 of 3 batterijen ), levert het een verhoging van 25% op de efficiëntie, en biedt het een extra 100 kg op de nettolading, alsook een langere levensduur van 20%.

Daily Tourys in de prijzen gevallen