Nieuws

Steenks Service eigenaar van de eerste New Daily 2014.
Datum: 13-08-2014

Kwakernaak Bedrijfswagens heeft onlangs de eerste New Daily 2014 de garage zien verlaten. De firma Steenks Service mag zich de eigenaar noemen van de prachtige, witte IVECO Daily 40C17 3,0. De wagen heeft een wielbasis van 4.100 mm en is voorzien van een gesloten SAXAS laadbak incl. laadklep, deze werd geleverd door de Graaff SAXAS Carrosserie uit Zevenhuizen.

Steenks Service levert al meer dan 30 jaar een specialistisch assortiment nieuwe machines voor tuinbouw en industrie. Door de aanwezige kennis en ervaring zijn zij in staat klanten te voorzien van deskundige advisering in de keuze voor machines. Of het nu gaat om elektrotrekkers, elektrobuisrailwagens, reinigingsmachines, aanhangwagens, omsnoeringsmachines, touwautomaten, hakenwikkelaars, pijpentakels of accu opladers. Steenks Service heeft een groot assortiment en is merkonafhankelijk. Zij denken graag met u mee, ook als het gaat om complete projecten of uitgebreide systemen.

Steenks Service B.V. levert wereldwijd haar producten en verleent ook wereldwijd service op deze producten, zoals het onderhoud aan diverse machines zowel in de werkplaats als bij de klant op locatie.

Het voordeel van onderhoud bij de klant op locatie is dat de klant alles snel weer op de rit heeft, wat een minimum aan tijdverlies voor onze klanten betekent. En precies daarom kon Steenks Service heel goed een betrouwbare, nieuwe bedrijfswagen gebruiken.

Wij zijn ervan overtuigd dat Steenks Service deze betrouwbare wagen gevonden heeft in de nieuwe Daily en wensen hen veel veilige kilometers toe.

Steenks Service eigenaar van de eerste New Daily 2014.