Nieuws

5 nieuwe trucks voor Transterra
Datum: 26-02-2018

Wellicht heeft u onze post hierover op Facebook al gezien; 5x een nieuwe IVECO Stralis voor de firma Transterra. We leveren regelmatig nieuwe bedrijfswagens af, maar 5 stuks in een keer is ook voor ons uiterst bijzonder. Het betreft in dit geval de volgende uitvoering: Stralis AS440S46T/FP Low Dekker.

We spraken Marcin Olkuski van Transterra onder andere om te vragen waarom ze voor IVECO hebben gekozen en of er andere merken overwogen zijn?

“Iveco is een relatief nieuwe partner voor ons. Wij werken al jaren met MAN en Volvo. We hebben veel goede berichten gehoord over de Iveco Stralis en ook dat het motor technisch een hele goede truck is die zijn sporen al heeft verdiend.”

Op de vraag wat deze wagen/uitvoering zo bijzonder maakt zei hij: “De Iveco Stralis is een zeer complete, degelijke en comfortabele truck voor de chauffeur en ook bedrijfseconomisch zeer verantwoord, met een lage TCO (Total Costs of Ownership). Wat deze trucks specifiek maakt is de pneumatisch in hoogte verstelbare koppelschotel, waarmee de truck flexibel ingezet kan worden in onze werkzaamheden met verschillende type trailers.”

Over de samenwerking met ons had Marcin het volgende te zeggen: “Die was heel prettig. Goede communicatie en flexibele oplossingen van zowel de commerciële als operationele kant.” Dat laatste vinden wij natuurlijk heel fijn te horen. We wensen alle chauffeurs van Transterra heel veel rijplezier met hun nieuwe wagen!

5 nieuwe trucks voor Transterra