Nieuws

Een heel goed begin van het jaar: Even terugblikken
Datum: 19-03-2024

2023 eindigde natuurlijk met een knaller, ons 100-jarig jubileumfeest. Met als klap op de vuurpijl, de verkoop van de IVECO S-Way Turbostar Edizione. Een zeer beperkte S-Way editie ontworpen om nog eens terug te blikken op die populaire en welbekende klassieke Turbostar. Samen met IVECO NLS hadden we afgesproken dat wij samen €5000,- zouden doneren aan KWF als deze truck op het feest zou worden verkocht. En zonder daar verder iets over af te spreken, hebben we deze unieke truck op die dag verkocht aan Baggerbedrijf Midden Nederland. Afgelopen week hebben we de truck mogen afleveren bij BMN met de bekende striping én het draagt dus bij aan een heel mooie opbrengst voor het KWF. Waarmee onze totale inzameling komt op een bedrag van €13.333,-

Loek Vroon, Operationeel Directeur van IVECO NLS, licht toe wat dit betekent: “Deze extra inspanning bracht niet alleen een prachtige bijdrage aan het KWF, maar benadrukt ook de sterke band tussen de bedrijven en het vertrouwen dat men al honderd jaar in Kwakernaak heeft. Het is niet de eerste truck die BMN bij Kwakernaak besteld en laat goed zien hoe een samenwerking hoort te zijn. Een kroon op het werk.”

Verkoper van het jaar
Tijdens de salesconferentie van IVECO werden Adriaan van Erk Materiaaldienst BV en Kwakernaak Bedrijfswagens in de schijnwerpers gezet. Er werden twee video's gepresenteerd, waarin de succesvolle samenwerking tussen deze bedrijven werd belicht. "Het is een sprankelende combinatie die perfect laat zien waar Kwakernaak voor staat," merkt Vroon op. "De juiste klant, de goede deal en bijzondere wagens." Deze video's, die werden gebruikt om het 100-jarig bestaan van Kwakernaak te vieren en de overstap van sub- naar hoofddealer te vieren, benadrukten vakmanschap en klantgerichtheid.

En tijdens diezelfde conferentie werd Jasper benoemd tot Verkoper van het Jaar 2023. Een mooie prijs, wat natuurlijk voor de hele organisatie een prachtig compliment is. En Jasper, gefeliciteerd!

Een heel goed begin van het jaar: Even terugblikken
Een heel goed begin van het jaar: Even terugblikken