Nieuws

Van of the Year 2015
Datum: 08-10-2014

New Daily wint prestigieuze titel Van of the Year 2015
De nieuwe Daily, de derde generatie van Iveco van lichte bedrijfsvoertuigen, is bekroond met de titel "International Van of the Year 2015". De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door een jurypanel van 23 toonaangevende journalisten van grote internationale bedrijfsvoertuigpublicaties. De winnaar is het voertuig dat, volgens de jury, "de grootste bijdrage heeft geleverd aan de normen van efficiëntie en duurzaamheid van het vervoer van goederen over de weg, met betrekking tot milieu en veiligheid van mensen".

De prestigieuze prijs werd uitgereikt tijdens de 65e editie van de Hannover International Motor Show, de grootste commerciële en industriële voertuigshow in Europa. In het meest concurrerende jaar sinds de oprichting van de verkiezing in 1991, won de nieuwe Iveco Daily met een marge van 17 punten van de shortlist finalisten van Fiat, Ford, Mercedes-Benz en Renault/Opel. Tijdens de stemming was de New Daily de eerste keuze van de 23 juryleden.

De Iveco Daily is een "global" voertuig: tot op heden zijn er wereldwijd ruim 2,6 miljoen verkocht in meer dan 110 landen. De Daily wordt geproduceerd in de fabriek in Suzzara, in de buurt van Mantova in Italië, waar Iveco onlangs aanzienlijke investeringen heeft gedaan ter optimalisatie van de productielijnen.

Heeft u interesse in het aanschaffen van een nieuwe New Daily? Neem dan contact op met Jasper van Wijngaarden. Tot 31 december as. doen wij u een scooter kado bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Van of the Year 2015